С наближаването на всяка нова година започваме да се замисляме

...
С наближаването на всяка нова година започваме да се замисляме
Коментари Харесай

Цветовете, които ще ни донесат повече ЩАСТИЕ през 2022 година

С наближаването на всяка нова година започваме да се замисляме за цветовете, които са свързани с нея и силата, която ще ни донесат. През 2022 година металът ще е преобладаващ детайл. Той се свързва главно с бяло, сиво, лилаво, златно, сребристо. Огънят ще е вторичният детайл. Цветовете, с които се свързва, са алено, оранжево и кафяви нюанси.
Ето кои ще са късметлийските цветове през новата 2022 година: • Червено и синьо за повече пари;
Според китайската просвета, това са двата цвята, които съумяват да притеглят благосъстояние. Те символизират течаща вода. Ако желаете да притегляте повече пари през новата година, не пропускайте опция да държите покрай сее си или върху себе си тези два цвята.
4 цвята, които да приветствате в дома си за повече благополучие
Всички сме виждали хора с колоритни същности и има причина да ги назоваваме по този начин. Те са комбинация от няколко страсти и тяхната персона, изгл...
Прочети повече
Ще споделим обаче, че през новата година шансът, обвързван с парите, ще се прояви главно като нарастване на заплата, спомагателни бонуси и така нататък Малка е вероятността да спечелим огромна сума от лотарийни игри.
• Червено за подкрепа;
С този цвят не трябва да прекаляваме. Не е желателно да го използваме като главен при облеклото или интериора. Да не забравяме, че това е огнен цвят и по тази причина би трябвало да подхождаме в действителност деликатно.

Ако успеем да реализираме тази сдържаност, Вселената ще е на наша страна и ще получим нейната поддръжка. Ще ни бъде доста по-лесно да сбъдваме фантазиите си.
• Жълто за приятелство;
Жълтият цвят постоянно е бил свързван с топлота и шанс. През новата година този цвят ще символизира другарството и всички взаимоотношения като цяло. Както с всички останали цветове, по този начин и с жълтия въпреки всичко би трябвало да се внимава и да го съчетаваме умерено.
• Бяло за повече креативност; Какво споделя обичаният ви цвят за вашия темперамент
Всички ние харесваме разнообразни цветове, било то металик, неон, пастели, нюанси и така нататък Но знаете ли, че обичаният ви цвят може да дефинира...
Прочети повече
През новата година е желателно да прибавим към интериора си детайли в бял цвят, сребрист или златист. Те ще ни оказват помощ да бъдем по-креативни и доста по-лесно да усвояваме новите познания.

Ако работата ви е в областта на творчеството, тези цветове ще са от огромна изгода и елементарно ще можете да намирате верните решения.
• Зелено за шанс.
Зеленият цвят ще задейства шанса през новата година. За предпочитане е обаче да го включваме само като акцент.

Носете колкото се може по-често тези цветове, тъй че да имате шанс в обилие през новата година!

Още от ЛЮБОПИТНО:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР