С наближаването на новата 2022 г. започна да припомня на

...
С наближаването на новата 2022 г. започна да припомня на
Коментари Харесай

Куриози 2021: Болезнено е да си стюард... особено когато стоиш зад вратата при дузпа!

С наближаването на новата 2022 година стартира да напомня на своите читатели някои от най-забавните и комични моменти, които са се случили из футболните терени по света и у нас през отиващата си 2021 година. В този материал ще се върнем към датата 19 октомври , когато на мъгливия Остров се играеше една любопитна среща от квалификациите на ФА Къп - най-старият футболен шампионат в международен мащаб (1871-72)!

В този ден един против различен се изправяха Уеймът и Йоувил - тимове от долните равнища на британския футбол, за чиито почитатели ФА Къп носи голям заряд. Първият дуел бе приключил 1:1 и в този момент предстоеше реванш.
Двата отбора още веднъж не съумяха да се изненадат, размениха си по едно попадение в постоянното време, а по-късно се мина непосредствено към дузпи. Уеймът несъмнено не можа да се възползва от домакинския фактор, откакто пропусна четири от петте си удара от бялата точка, до момента в който гостите осъществиха 2 от 4.
Комичният миг пристигна точно при един от пропуските...
Изстрелът от 11 метра бе толкоз неакуратен и мощен, че удари в главата един от стюардите, който секунди по-рано се бе преместил на бъдещия път на топката. На фрагментите, които ще видите най-отдолу, се вижда цялата обстановка от съвършен ъгъл.
И в случай че си мислите, че индивидът с жълта жилетка падна на тревата, грубо се лъжете. Да, шапката, която носеше, полетя във въздуха и почитателите зад вратата, казано на смешка - почувстваха болката му, само че по-късно избухнаха с одобрителни възгласи!
Вижте за какво:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР