С наближаването на концерта на Lara Fabian у нас нетърпението

...
С наближаването на концерта на Lara Fabian у нас нетърпението
Коментари Харесай

Tри месеца до концерта на Лара Фабиан в София

С наближаването на концерта на Lara Fabian у нас нетърпението на почитателите пораства, а местата в зала 1 на НДК понижават. След издаването на последния албум на певицата Camouflage, който ще чуем онлайн на 27 март 2018-а, както и видео клиповете към първите два сингъла от него, ползата на българската аудитория се усили доста.

Първият напълно англоезичен албум на Lara Fabian демонстрира още един път хубостта, дълбочината и искреността, с която тя твори, а 13-ият подред албум на Lara Fabian ще бъде владеене на всеки, закупил билет за идния ѝ концерт в София.

„ Camouflage е план с напълно нов метод, който обаче се случи и разви доста естествено. Експериментирахме освен с миксирането на музиката, само че и с метода, по който го записахме. Всяка страст и обръщение, които желаех да предам с този албум са уловени и запечатани в песните, които ще чуете. Нямам самообладание да се срещна с вас и да преживеем дружно историята на всяко едно парче от албума. “, споделя Lara Fabian.Освен последния албум на Lara, от сцената на зала 1 на НДК ще звучат и най-големите ѝ шлагери.

Остават три месеца до срещата, а до тогава всички фенове на впечатляващата френска изпълнителка могат да се насладят на видеото към синглите Growing wings и Chose what you love most.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР