С наближаването на коледните празници всички започваме да си правим

...
С наближаването на коледните празници всички започваме да си правим
Коментари Харесай

Семейната снимка на Брус Уилис с двете му жени и петте му деца

С наближаването на коледните празници всички започваме да си вършим проекти по какъв начин да прекарваме повече време със фамилията. И холивудските звезди не са изключение. Този сезон те още веднъж стартират да ни демонстрират по какъв начин коледният дух лека-полека стартира да ги превзема.

По време на празници най-вече се замисляме за това какъв брой скъпо е фамилията и по какъв начин неговата поддръжка може да ни даде мощ да преодолеем всевъзможни провокации.

Не се и съмняваме, че точно околните на Брус Уилис не престават безрезервно да го поддържат и да му оказват помощ в борбата с афазията. Заболяването поврежда способността на човек да приказва и поради това артистът се отдръпна от специалността си. Новината фамилията му разгласи през март с изказване и пост в Instagram.

" Това е в действителност провокационен миг за нашето семейство и ние сме толкоз признателни за вашата неспирна обич, съчувствие и поддръжка ", бяха тогава думите на семейство Уилис.

Сега, повече от половин година по-късно, то още един път демонстрира сплотеността си в нов пост в Instagram. Снимката е просто като за коледна картичка.

Брус Уилис е заобиколен от някогашната си брачна половинка Деми Мур и децата им Румър Уилис (34 г.), Скаут Уилис (31 г.) и Талула Уилис (28 г.), както и от актуалната си брачна половинка Ема Хеминг и двете им дъщери - Евелин (8 г.) и Мейбъл (10г.).

" Ние сме СЕМЕЙСТВО!! Влизаме в празнично въодушевление! ", написа Деми Мур, която е качила фамилния кадър пред украсената коледна елха в Instagram. Ема Хеминг пък е споделила поста с благопожелание за радостни празници.

Други звезди също наподобява са се разчувствали от трогателната фотография и са коментирали с благи думи и пожелания за празниците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР