С наближаването на Google I/O 2023, слуховете за пускането на

...
С наближаването на Google I/O 2023, слуховете за пускането на
Коментари Харесай

Изтекоха официални рендери на Pixel 7a преди пускането му на 10 май

С наближаването на Гугъл I/O 2023, слуховете за стартирането на новия смарт телефон Гугъл Pixel 7a се усилват от ден на ден и повече. Очаква се идното устройство от междинен клас да има сходни характерности с предшественика си, Pixel 6a.

Скорошен лийк (чрез WinFuture) разкри цветовете и формалните калъфи за Гугъл Pixel 7a. Последните рендери демонстрират, че смарт телефонът ще се предлага в три цвята – сив, наследник и бял. Дизайнът на устройството ще прилича този на Pixel 6a – екран на цялостен екран с центриран ноч и правоъгълен модул на камерата. Виждат се линии в профил на устройството, а това демонстрира, че може телефонът да има железна рамка. Освен това изтекоха и три калъфа за Гугъл Pixel 7a. Съобщава се, че ще има разполагаем калъф за всеки цвят на устройството.

Говори се, че Гугъл Pixel 7a предлага 90Hz OLED екран с FHD+ резолюция, оборудван с чипсет Tensor G2 и комбиниран с 8GB памет и 256GB памет за предпазване. Той ще работи с Android 13, главната му камера евентуално ще бъде 64MP, а предната – 10,8MP. Освен това се чака устройството да бъде първият наличен Pixel смарт телефон, който предлага безжично зареждане.

Слухове за цените на Гугъл Pixel 7a

Смята се, че Гугъл Pixel 7a ще коства $499, това е с $50 повече от неговия предходник. Със сигутност слуховете и лийковете провокираха неспокойствие измежду почитателите на компанията, само че единствено времето ще покаже дали Гугъл Pixel 7a ще оправдае упованията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР