С много висока сигурност ще има и парламентарни избори. Не

...
С много висока сигурност ще има и парламентарни избори. Не
Коментари Харесай

Коминтерновският наследник Христо Иванов предрече нови предсрочни избори, заговори за търкания в ДБ

" С доста висока сигурност ще има и парламентарни избори. Не съм гадателка, само че това ми е чувството ". Това съобщи водачът на " Да, България " Христо Иванов по време на речта си пред съпартийците си, които се бяха събрали на конгрес, на който да бъде определен за водач на партията.
В едночасова тирада водачът на " Да, България " Христо Иванов очерта 10 основни " трансформационни доктрини " за развиването на партията, прикани членовете ѝ да се " научат да бъдат огромни " и призна за напрежения и търкания както в самата групировка, по този начин и в обединяването " Демократична България ".

Според него структурата на обединението сега води до проблеми, които провокират ненапълно капсулация, неефективност на локални организации.

" Ние сме най-малките в обединението, тя е доста комплицирана и разнородна. Ние и Българска социалистическа партия, представете си, сме в една категория. Коалицията не би била допустима и опонира на естествените закони на политическата логичност, само че тя е толкоз комплицирана, че нейното развиване ще бъде част от смяната на българската политическа система ".

С тази абракадабра от празнодумство коминтерновският правоприемник се опита да оправдае измяната, което от Демократична България направиха на първо време към личните си гласоподаватели - обединението с Българска социалистическа партия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР