С много въпроси, предложения, споделяне на проблеми и позиции протече

...
С много въпроси, предложения, споделяне на проблеми и позиции протече
Коментари Харесай

Свиленски от Кърджали: Позициите на БСП за Северна Македония и Украйна са принципни и категорични

С доста въпроси, оферти, шерване на проблеми и позиции протече срещата на ръководителя на парламентарната група на „БСП за България“ Георги Свиленски с регионалното управление на Българска социалистическа партия в Кърджали. Организираната среща е част от националната обиколка на управлението на Българска социалистическа партия по райони за срещи със структурите на левицата по места.

Председателят на регионалната конструкция Милко Багдасаров показа организационното и материално положение на общинските структури в района. Дискутирани бяха тематиките по отношение на готовността за идните локални избори, търсенето на формули, способи и начинания за разширение на поддръжката измежду обществото, както и взаимоотношенията с други партии и организации в района.

Обсъдени бяха главните политики на Българска социалистическа партия в ръководството на страната, изключително тези в обществената сфера, които се посрещат позитивно от обществото. Бяха показани в детайли част от тях като 70-те лв. добавка към пенсиите, която всички над 2 млн. пенсионери ще получат за Великден.

Не бяха подминати и тематиките като войната в Украйна и позицията за Северна Македония, като позицията на Българска социалистическа партия е поредна и безапелационна и по двете. Народният представител Георги Свиленски бе безапелационен: „ Позициите на Българска социалистическа партия за Северна Македония и Украйна са ясни, кардинални, безапелационни и поредни. Българска социалистическа партия е за спокойно решение на военния спор в Украйна, „да“ за филантропична помощ за украинския народ, само че „не“ и да бъде предоставена военна помощ. “

Социалистите поздравиха за ползотворната работа депутатите от парламентарната група на „БСП за България“, която без значение от дребния си брой, ловко пази позициите и политиките на партията в Народното събрание. Положителна оценка бе дадена и за работата на министрите на левицата в кабинета.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР