С митинг-поклонение пловдивските социалисти ще отбележат днес Международния ден на

...
С митинг-поклонение пловдивските социалисти ще отбележат днес Международния ден на
Коментари Харесай

Пловдивските социалисти отбелязват 11 април с митинг-поклонение

С митинг-поклонение пловдивските социалисти ще отбележат през днешния ден Международния ден на политзатворниците, концлагеристите и потърпевшите от фашизма и войната.

Събитието ще стартира в 18:00 часа, понеделник , пред паметната плоча в регион „ Северен “, на мястото на някогашния пловдивски затвор. Организатори са Градският съвет на Българска социалистическа партия – Пловдив, и Районният съвет на Българска социалистическа партия – Северен. Митинг-поклонението ще води ръководителят на районната конструкция на социалистите доктор Атанас Баташки. Слово ще произнесе Илия Гатев – ръководител на Сдружение „ Памет и бъдеще “. Председателят на Горско стопанство на Българска социалистическа партия – Пловдив, Димитрина Вакрилова ще връчи членски карти на новоприети социалисти.

„ 11 април се отбелязва от 1945 година по решение на Организацията на обединените народи. На този ден се отдава респект към жертвите на фашизма и потърпевшите от адската нацистка машина за гибел “, напомня доктор Баташки.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР