С маска дори и да стане заразяване, то е ще

...
С маска дори и да стане заразяване, то е ще
Коментари Харесай

Изненадващо! Роден професор смята, че маски ще трябва да се носят дори след ваксина


С маска даже и да стане заразяване, то е ще е с доста невисок интензитет, изясни още лекарят. " Маските ще би трябвало да се носят и при основаването на имунизацията, до момента в който се сътвори стадният имунитет, който ще пък ще се сътвори едвам, когато има ваксина. Без нея няма да стане. "

Проф. Гудев уточни, че у нас не се вършат достатъчно тестове за ковид и този развой би трябвало да се разшири: " Това, че към този момент има на пазара антигенно основаните проби, които са задоволително сигурни, само че и по-евтини и дават бърз резулат, ще помогне в посока да се вършат повече проби ", счита професорът. Искам да поддържа апела на моите сътрудници, шефовете на огромни лечебни заведения и Българския лекарски съюз за помощ на медиците, които се борят на първа линия с новия ковид, сподели Гудев.

" Нашите пациенти със сърдечни проблеми са едни от най-застрашените и най-рисковите – те са тези с съпътстващите болести. Защото се вижда, че се умира от сърдечно-съдовите затруднения – тежките форми на това заболяване засягат съдовете – това е едно съдово инфектиране. И това заболяване води до мултиорганна патология “, посочи той. На въпроса дали хората си отиват от ковид или с ковид, проф. Гудев съобщи: " Хроничните незразни заболявания в наши дни се лекуват. Но в този момент коронавирусната зараза по някакъв метод ги вади от строя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР