С лучайни хора са видели Денди паднал на земята на

...
С лучайни хора са видели Денди паднал на земята на
Коментари Харесай

Денди отказал линейка, записи разкриват, че писателят върви с рана и кръв по главата


С лучайни хора са видели Денди паднал на земята на тротоар в центъра на София и са му предложили да извикат кола за спешна помощ. Любомир Милчев обаче отказал изрично, станал и тръгнал още веднъж пешком към дома си.


Това са разказали очевидци пред проверяващите, разкриха от Столична дирекция на вътрешните работи пред „ Телеграф “. Хората към този момент са разпитани като очевидци по случая. На 18 февруари писателят и известна бохема беше открит в безсъзнание в дома си от приятеля си, който съжителствал с него. Именно във въпросния човек било намерено и кученцето на Денди – пекинезът Хиниус.


В хода на следствието били свалени записи от камери в центъра на София, които са инсталирани по маршрута на Денди. Записите разкрили, че Денди върви с рана и кръв по главата. Няколко пъти се спъва, само че не удря главата си, както беше тиражирано в жълти медии. Криминалисти описаха, че той най-вероятно е бил на колекция със свои другари, където е зародило сдърпване. Къде обаче е станало жестокото удряне към момента не е изяснено. Станало ясно обаче, че Денди паднал един път от стълба и в дома си, след което примрял по лице. Точно по този начин го заварил приятелят му, който се прибрал.


Въпросният мъж, който прибрал и кученцето на Денди, в началото бил обвинен. Даже желали да го качват на детектор на лъжата, само че откакто камерите посочили, че Денди е с кръв по главата още преди да се прибере, се отказали. От болничното заведение пък обявиха през вчерашния ден, че положението на писателя е сериозно и животът му е в заплаха.

Съседите на Любомир Милчев-Денди, който беше открит с потрошен череп в жилището си в центъра на София, се молят светският хроникьор да се възвърне. Потресените комшии приказваха пред "България Днес ".


"Денди беше доста спокоен и спокоен човек, в никакъв случай не е имало проблеми към него. Понякога го виждахме с едно къдравото момче Кристофър Кем. Винаги изглеждаха спокойни и ведри. Никога от жилището на Денди не са се чували кавги или викове. Въпреки че сме го виждали с Кристофър, Денди беше уединен човек, постоянно с кученцето си Хининус. " Това споделиха съседи, които живеят над жилището на Любомир Милчев, където той бе открит в безсъзнание с тежки черепно-мозъчни контузии.

Вратата на жилището на Милчев, където бе открит в безсъзнание

Вратата на жилището на Милчев, където бе открит в безсъзнание

При диалог с жена, която има малко ателие в непосредствена непосредственост до жилището на светския хроникьор, ставя ясно, че тя доста обичала да слуша по какъв начин Денди свири. Често по време на работният й ден звуците от цигулката на Милчев я откъсвали от сивото и еднакво всекидневие и самотност.


"По през целия ден работя сама, няма с кого да обеля една дума, само че Денди свиреше на цигулка прелестно. Той много постоянно, изключително денем, свиреше с часове на цигулката си. Беше доста прелестно, откъсваше ме от еднообразието и към този момент не ми липсваше, че няма с кого да приказвам, до момента в който работя. Просто беше превъзходен с цигулката, това ми беше задоволително. Дано се оправи, прелестен и образован човек е ", показа с вяра дамата пред вестника. hotarena




Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР