С лещи за 6000 лв произведени от НАСА си върна

...
С лещи за 6000 лв произведени от НАСА си върна
Коментари Харесай

НАСА спаси зрението на Латинка Петрова

С лещи за 6000 лева създадени от НАСА си върна зрението Латинка Петрова. Актрисата споделя, че е броила крупната сума за две революционни лещи, които са създадени от филиала в Швейцария, само че й ги сложили в Пловдив, научи HotArena .

Звездата от „ Опасен сексапил ” и „ Адио, Рио ” е получила гаранция от 80 години за лещите си. Идеята била на другар на шурей й, който й предложил новите лещи.
„ Той ми предложи и частната болница. Страхувах се, че има физическа болежка от слагане на анестезия в очите и много се колебаех.

Но ме увериха, че няма да има такава. Направиха ми комплицирана процедура от проучвания на 4 апарата. Задават ти всички здравословни проблеми и ти пресмятат какво е най-добре да ти се направи.

Имах вътрешни завеси и по едно и също време късогледство и далекогледство. Докато си намеря заран очилата изпитвах нечовечен дискомфорт.
И постоянно се оказвах седнала на тях ” споделя още Лоти.

Операцията предходна доста бързо и лишила единствено 10 минути. Няколко часа по-късно, актрисата получила и вестник, който трябвало да прочете.

Актрисата е необикновено щастлива, че още веднъж вижда обикновено, като през детските си години. Но не минало и без ограничавания.
„ Първия месец не трябваше да се подвига тежко, от фурната да не изваждам горещи неща, с цел да не ме лъха парата в лицето и 40 дни слагах антибиотични капки ”, споделя тя.

Латинка е като преродена, защото в този момент към този момент няма проблеми с очите.

„ Преди не можех конец да вдяна, нито пък да видя човек. Хора ми се обиждаха по улиците, тъй като не ги приветствам, а аз в действителност ги виждах единствено като силуети ”, споделя още Латинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР