С концерт на самодейните състави, под надслов „Заедно за Поморие“,

...
С концерт на самодейните състави, под надслов „Заедно за Поморие“,
Коментари Харесай

ГЕРБ закри кампанията си в Поморие

С концерт на самодейните сформира, под надпис „ Заедно за Поморие “, Политическа партия ГЕРБ публично закри предизборната си акция в Поморие.

„ Искаме да продължим развиването на нашия град и община с ясната мисъл за бъдещето на нашите деца, с мисълта за спокойствието на нашите родители през днешния ден и с мисълта за нашето прелестно на следващия ден. Благодаря ви, че през тези 30 дни вие още веднъж ни подкрепихте, тъй като залите бяха цялостни, а всичко, което казахте, беше с обвързвано с развиването на Поморие и общината. Гласувайки с № 43 на 27 октомври за кмет на община, кметове на обитаеми места и общински съветници, още веднъж дружно ще продължим да развиваме нашия прелестен град и община “, сподели претендентът за трети мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев.

„ Нашите претенденти за общински съветници бяха във всяко едно обитаемо място и се срещнаха с желанията и упования на жителите на общината. Подкрепете ни, тъй като в общинския съвет би трябвало да има знаещи, можещи и открити хора “, прикани лидерът на листата и общински координатор на ГЕРБ Поморие Адам Адамов.

Освен за кмет на община Поморие, ГЕРБ издигна претенденти за кметове на гр. Ахелой, гр. Каблешково, с. Бата, с. Горица, с. Гълъбец и с. Порой.

Няма потребност от доста думи за досегашния кмет на Поморие Иван Алексиев и неговия екип. Защото всичко, което са създали, се вижда и е в интерес на жителите на общината. Нека смяната продължи и Поморие се развива като европейско и положително място за живеене. Заедно можем повече! С тези думи регионалният координатор и народен представител от Политическа партия ГЕРБ Димитър Бойчев поддържа претендентите.

На събитието участва и националният представител Ася Пеева. „ В неделя Поморие ще избере своите последващи четири години. Но това няма да бъде изборът за смяна, тъй като Поморие избра смяната преди осем години. В неделя ни следва да преместим с един час времето напред, само че и ще имаме опция да ускорим развиването на Поморие 43 пъти. Бъдете дейни за триумфа на Поморие. “, сподели тя.

Впечатлен и разчувствуван от осъществяванията на самодейните сформира, кандидат-кметът Иван Алексиев закри представлението с думите: „ Благодаря на всички участници в този прелестен концерт, който е и свършек на нашата акция. По този положителен метод мина и цялата ни акция. Благодаря на всички, с които се срещнахме за това, че през този един месец ни заредихте с вашата положителна сила. Тази положителна сила, която носим и ние и с която ще продължим да променяме Поморие и община Поморие. Благодаря ви! Вярвам ви! И съм уверен, че в неделя, с номер 43 ще продължим напред.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР