С компании от три континента се откри BEGE 2022 На

...
С компании от три континента се откри BEGE 2022 На
Коментари Харесай

240 млн. лв. приходи са внесени в държавния бюджет от игралната и развлекателната индустрия до края на септември 2022 г.

С компании от три континента се откри BEGE 2022

На 240 млн. лв. възлизат приходите, генерирани от игралния бранш в държавния бюджет до 30.09.2022 година Това стана ясно от изявлението на Ангел Ирибозов, ръководител на Управителния съвет на Асоциацията на игралната промишленост в България на церемонията по откриването на интернационалното ревю на игралната промишленост BEGE 2022, което се организира през днешния ден и на следващия ден в Интер Експо Център в София. В събитието вземат участие над 85 компании изложители от три континента, като демонстрират нововъведения и софтуерни решения на повърхност от 7800 кв. м. BEGE 2022 се организира под патронажа на регулаторния орган за игралната промишленост Националната организация за приходите.

„ През 2021 година постъпленията от игралната промишленост са в размер на 241 млн. лева, което е с 25% повече от 2020 година (192 млн. лева.) “, съобщи още Ангел Ирибозов. Асоциацията на игралната промишленост в България е основател на ревюто.

„ Наблюдава се трайна наклонност на забележителен растеж в онлайн сегмента с напредък през първите 4 месеца на 2021 година Индустрията се трансформира и поради ускореното развиване на технологиите и навръх BEGE 2022 ще усетите пулса на тази динамичност “, добави той.

BEGE 2022 бе публично намерено и от изпълнителния шеф на Националната организация по приходите – Борис Михайлов. „ Хазартната промишленост е най-динамично развиващият се бранш в България. С фирмите от сферата работим извънредно правилно “, съобщи той. „ Важно е да се означи, че имаме единодушие по отношение на значимостта на виновния хазарт “, добави Михайлов.

На откриващата BEGE 2022 публична конференция участваха специалисти от сектора, измежду които Алекс Хаберл, управител регулаторно развиване, GLI Europe B.V., както и Питър Ремерс, съпредседател на отдела по
залагания към Международния съвет по алкохола и други пристрастености (ICAA) и член на борда на Европейската асоциация за проучване на хазарта (EASG). Сред представителите бе и доктор Йорг Хофман, старши помощник в Melchers Law Firm. „ Ние следим регулациите в целия свят. Когато онлайн хазартът се появи, това беше територия като Дивия Запад. Но технологиите започнаха да движат промишлеността. Днес, погледната извън, България се явява център, самобитен хъб за онлайн хазарта. И можете да се гордеете с това “, показа доктор Хофман.

За 13-ти път BEGE дава солидни благоприятни условия за основаване на нови стратегически партньорства и действителни вероятности за стъпване на нови пазари на фирмите от развлекателната и игралната промишленост. Ключова част от ревюто е Източноевропейската конференция на игралната промишленост (EEGS), която също се организира на 23-ти и 24-ти ноември в Интер Експо Център. Тя предлага наситена стратегия от презентации и полемики. Сред тематиките през първия ден на форума са бъдещето на игрите: метавърс, крипто, блокчейн и др.; маркетинг в хазарта; трендове при фирмите от игралната промишленост, регистрирани на фондовата борса; новите пазари, регулациите и виновната игра в вероятност. Акценти по време на втория ден от конференцията са регламентите и битката с изпирането на пари, както и виновната игра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР