С колегите Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8

...
С колегите Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ-СДС на среща с организации на българи в РС Македония

С сътрудниците Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител и Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за се срещнахме с представители на организации и сдружения на българи в Северна Македония. Това написа във фейсбук някогашният външен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 202
Уверихме ги, че ние от вършим всичко допустимо да съхраним националния консенсус по Северна Македония.

За страдание държавното управление на Кирил Пеков се поддава на пропагандата на Скопие, която се пробва да ни убеди, че проблемите пред двустранните връзки са само в историята и могат да се решат с авиолиния или с работни групи.

Всъщност управляващите в Скопие знаят доста добре, че би трябвало да покажат забележими резултати за унищожаване на езика на омразата и дискриминирането по отношение на жителите от български генезис, както и прогрес по всички двустранни планове, по които към този момент не виждаме никакви резултати.

Сънародниците ни от Северна Македония ни благодариха за поредната позиция и показаха вяра, че държавното управление ще продължи безапелационната политика на нашия кабинет за отбрана на техните права.


Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 202  Деца от България и районен съд Македония ще рисуват на тематика Деца от България и районен съд Македония ще рисуват на тематика " Нарисувай благополучие "  Какви са упованията на българите в Северна Македония? Какви са упованията на българите в Северна Македония?  Османи пред някогашните посланици на районен съд Македония в България: В ход е процедурата за назначение на нов дипломат Османи пред някогашните посланици на районен съд Македония в България: В ход е процедурата за назначение на нов посланик
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР