С клипчета от пир в кръчма се похвалиха Динко и

...
С клипчета от пир в кръчма се похвалиха Динко и
Коментари Харесай

Динко и Ванко 1 на таен купон със Стораро в претъпкана кръчма

С клипчета от гуляй в механа се похвалиха Динко и Ванко 1, видя HotArena.

Ловецът на мигранти и рапърът пуснаха едновременно в четвъртък фрагменти от пир в препълнена механа. Клип демонстрира по какъв начин Динко театралничи с Фики Стораро, който му пее на ухо. На идващия запис се вижда по какъв начин Тони Стораро извива глас в заведението.

„ Който има пари и връзки за него локдаун,  коронавирус и маски няма. Да му мислят другите “,  коментира почитател на Динко Вълев в обществените мрежи. Негов обожател вижда, че Ванко 1 качва клип от същото заведение. На него рапърът гордо театралничи с цигара в уста и фотография на пукаща се по шевовете механа. На фрагментите се виждат много хора по масите. Вчера, сутринта клипът бе заличен, само че „ България Днес “ съумя да резервира кадър.  Феновете бързо реагираха и разконспирираха, че фрагментите са от известен ресторант-барбекю в Панагюрище.

От управата на заведението отхвърлиха да е имало ваучър в четвъртък вечерта или каквото и да е било събиране. В интервала на пандемията работили единствено с цел да доставят храна по домовете. Управителят уточни, че Тони и Фики Стораро са гостували в ресторанта преди повече от месец, а клиповете са остарели. В  същото време потърсен за коментар Динко удостовери, че празненството състояло, само че по думите в Македония. Ванко 1 и Сторарао не бяха открити за коментар.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР