С какво ще запомним този ден? Дейността на мнозинството и членовете

...
С какво ще запомним този ден?
Дейността на мнозинството и членовете
Коментари Харесай

Алфа Рисърч: Едва 24% одобряват работата на служебния кабинет

С какво ще запомним този ден?

Дейността на болшинството и членовете от служебния кабинет на Гълъб Донев, са непознати на всеки втори пълновръстен българин. Така разяснява работата на служебното държавно управление социолога от Алфа Рисърч Павел Вълчев за вечерните Podcast вести. Според данни от Алфа Рисърч, едвам 24% са одобрили досегашния кабинет. Още от коментара на Павел Вълчев чуйте във вечерните Podcast вести. 

И още от тематиките, които ще чуете:

След подписаният декрет за разпускането на 48-ото Народно заседание Президентът Румен Радев назначи служебно държавно управление, в което има една смяна и тя е министърът на културата Велислав Минеков. На негово място е Найден Тодоров - шефът на Софийската филхармония. Утре следва първото съвещание на служебното държавно управление. Кабинетът ще прегледа и одобри план-сметката за разноските и прехвърлянията по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 2 април.

Посланикът на Норвегия в Анкара е бил извикан през днешния ден в турското министерство на външните работи поради митинг, плануван в Норвегия в петък, заяви Ройтерс. Турция изрично е осъдила разрешението, обещано от норвежките управляващи за провеждането на демонстрацията, която дефинира като " провокативен акт ", при който е планувано поругаване на Корана. Външното министерство в Анкара е поискало от Норвегия да отдръпна разрешението.

Младежкият народен тим на България до 21 години попадна в група D на квалификациите за Европейско състезание през 2025 година в компанията на настоящия първенец Германия, Полша, Израел, Косово и Естония. Жребият за пресявките бе изтеглен през днешния ден в Нион, а квалификационната фаза ще протече сред март 2023 година и октомври 2024 година.

 

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

 

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Двойка изостави бебето си на гишето за регистрация на летището в Тел Авив, Израел, откакто е пристигнала без билет за детето, съобщи Би Би Си. Двойката се е записала за полет на " Ryanair " от интернационалното летище, където вследствие се оказва, че бебето няма билет. Въпросът е бил отправен до полицията, заяви представител на самолетната компания. Според уеб страницата на " Ryanair " " бебета могат да бъдат включени в резервация за полет по време на процеса на онлайн резервация ". Чуйте повече във вечерните Podcast вести. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР