С кабинет на Продължаваме промяната българската държава ще бъде взета

...
С кабинет на Продължаваме промяната българската държава ще бъде взета
Коментари Харесай

Калина Андролова: България ще мине на външно управление с кабинет на ПП! Олигарси напомпаха Радев за война и на фона на болната му амбиция си подредиха влиянието

С кабинет на " Продължаваме промяната " българската страна ще бъде взета на външно ръководство. Класически протекторат! Това написа във фейсбука си журналистката Калина Андролова, видя ПИК.

Ето какво още разяснява тя:

Нинова евентуално ще се опита да се закрепи в Българска социалистическа партия през присъединяване й в този кабинет. Но това ще я довърши. Още когато Радев смъкна защитата на Ахмед Доган, стана напълно ясно, че този човек няма политическо познание за това по какъв начин действа една страна и какво се включва в това комплицирано разбиране " национална сигурност ". Тъжно е да се следи какво сътворява Радев, освен това камуфлирано като " битка за смяна ".

Една смяна през героизирано изменничество. Фантастична интервенция извън за преодоляване на властта! А " триумфът " на Радев е заплащане за трасето. Радев самичък нямаше сили да се пребори с Борисов. Няколко олигарси го напомпаха за " война " и на фона на войната и болната му упоритост по-умните фактори си подредиха въздействието.

През Радев, подложен в ролята на прокси, поразчистиха малко и настананиха оперативни фигури. Не че другите не им вършеха работа, само че за едно-друго се опъват, пробват от време на време да мислят, отсрочват неприемливи решения. Сега към този момент няма да има бавене. Ще се бърза, до момента в който Слави или Българска социалистическа партия не се усетят да разтурят програмата...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР