С изцяло новите си Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron,

...
С изцяло новите си Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron,
Коментари Харесай

Audi показа електрическите Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron

С напълно новите си Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron, Audi отправя пилотно предложение към потребителите, търсещи изцяло електрически SUV модел в компактния клас.

От Audi споделят, че при появяването си на пазара, Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron (4.59 метра дължина) ще предложат на клиентите върхови технологии, в това число прожекционен (head-up) екран за лидера с добавена действителност, необятен и луксозен интериор с огромна употреба, както и всички преимущества, които са традиционни за един напълно електромобил.

В взаимозависимост от желанията си по отношение на задвижващата система (батерийни модули с потенциал от 55 и 82 kWh), Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron са в положение да предложат свободен пробег от до 520 километра, като топ предлагането в модификационното портфолио на електромобилите идва с четири задвижващи колела и мощ от 300 конски сили.



От Audi са планували три версии на задвижване на Q4 e-tron и Q4 Sportback e-tron, като при наличие на подобаваща инфраструктура за бързо зареждане (125 kW), 130 километра допълнителен пробег могат да бъдат генерирани единствено за към 10 минути. Шампионът по самостоятелност в гамата е версията със задно задвижване Q4 40 e-tron, която обешава пробег от до 520 километра с един заряд на батерията си.



Според формалните данни на Audi, Q4 e-tron, което ще се появи на европейския пазар през юни, е в положение да предложи товарна съдържимост от 520 до 1490 литра, а версията Sportback, която ще пристигна по-късно през лятото, такава от 535 до 1460 литра.



Базовата цена- Q4 35 e-tron, е избрана на 41 900 евро в Германия, а Sportback версията е с 2000 евро по-скъпа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР