С излъчени 11 сезона и цели 148 живи предавания, Като

...
С излъчени 11 сезона и цели 148 живи предавания, Като
Коментари Харесай

С какви изненади започва новият сезон на “Като две капки вода

С излъчени 11 сезона и цели 148 живи излъчвания, " Като две капки вода " се подрежда измежду най-гледаните и харесвани развлекателни формати у нас. И за почитателите му надали има по-добра вест от тази, че то ще се завърне в българския ефир за своя дванайсети сезон.
 Преди Dancing Stars - ето кои звезди ще вземат участие в предаването
Ето кои звезди ще вземат участие в Dancing Stars

Общо 16 участници ще дадат всичко от себе си на дансинга

Както разпоредбите повеляват, нови звезди следва да се състезават за купата " Най-добър подражател ". А водещи още веднъж ще бъдат Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро.

Преди формалния старт на новия сезон на шоуто обаче, по традиция ще бъде излъчена благотворителна вечер, която и този път е в партньорство с УНИЦЕФ България. Миналата година съдействието на NOVA с организацията оказа помощ за събирането на средства за три от самодейностите на Детския фонд на Организация на обединените нации. Този път благотворителното издание застава зад идеята за битка против насилието над деца във всичките му форми.
анкета
Кое от идните излъчвания възнамерявате да гледате?
Ергенът Един за различен Любовни афери Бригада нов дом Dancing Stars Hell's Kitchen Не мисля да си изгубвам времето с нито едно
Ергенът

Един за различен

Любовни афери

Бригада нов дом

Dancing Stars

Hell's Kitchen

Не мисля да си изгубвам времето с нито едно

Благотворителната вечер ще можем да гледаме на 18 февруари (неделя) от 20 ч. Тогава на сцената ще излязат осем дуета сред известни персони и надарени деца. Знаменитостите, които ще вземат присъединяване, са Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов и Александър Сано.

С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространяване на модела на центровете за деца и фамилии, потърпевши от принуждение " Зона ЗаКрила " в цялата страна, за предварителната защита и реакцията в случаите на принуждение, полова корист и употреба на деца онлайн и ще продължи да образова експерти като обществени служащи, здравни и медицински експерти, служители на реда, прокурори, юристи и други

След благотворителната вечер ще бъде даден старт и на дванайстия сезон на предаването.
 „ Любовни афери “ е новото риалити в ефира на NOVA
„ Любовни афери “ потеглят в българския ефир

Кога и какво да чакаме от новото риалити

" Като две капки вода " е скоро по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР