С изключение на появите им покрай спортното събитие Invictus Game

...
С изключение на появите им покрай спортното събитие Invictus Game
Коментари Харесай

Меган Маркъл инкогнито във видео в Instagram

С изключение на появите им около спортното събитие Invictus Game в Европа и редки участия на всемирски събития в Съединени американски щати, принц Хари и Меган Маркъл страняха от публичността през 2023 година
 Принц Хари и Меган Маркъл в Канада - за какво един хокеен мач е толкоз значимо за двойката
Още една изненада от Хари и Меган

Херцозите на Съсекс са тръгнали по нов път

Дори коледните им пожелания стигнаха само до хора, абонирани за бюлетина на Archwell - благотворителната им фондация. Затова рядката - въпреки и неспомената по име, поява на Меган Маркъл във видео в Instagram, притегли вниманието ни.

Херцогинята на Съсекс влиза в ролята на стажант в компанията за инстантни кафе питиета Clevr Blends. Виждаме я по какъв начин подрежда кашони с артикули, подготвя питиета и работи на компютър в офиса.

В центъра на самото видео е основателката на компанията Хана Мендоса, която демонстрира на почитателите си офиса " щаб-квартирата " на Clevr Blends и ни развежда из другите й отдели.

42-годишната Меган Маркъл е освен почитател на лате напитките на компанията на Мендоса, само че и е вложител в развиването на компанията от 2020 година насам. " Това е един от обичаните ми способи да стартира и да приключа деня си ", разяснява.
 Снимка 644719

Инвестицията в Clevr Blends е първото значимо бизнес решение на Меган след напускането на кралското семейство и завръщането й в Калифорния, напомнят Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР