С изказванията си Радев се обявява за говорител на Путин,

...
С изказванията си Радев се обявява за говорител на Путин,
Коментари Харесай

Христо Иванов: С изказванията си Радев се обяви за говорител на Путин, нареди се до Лукашенко

" С изявленията си Радев се афишира за представител на Путин, подрежда се до Лукашенко. Дори Вучич не си разрешава да приказва по този метод ". Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов във връзка последните изцепки на Радев,, че Украйна желала да има война и че страната ни не трябвало да дава оръжие, тъй като щяло да има надали не нова международна война.

" Украинците сами си се борят и избират по какъв начин да пазят родината си. Въпросът е за сигурността - в случай че България попадне в сходна обстановка, може ли да разчита на помощ. В същото време Радев споделя " взимайте всичко, единствено да има мир ", което е недостойна позиция ", безапелационен е Иванов.

" Импийчмънтът е въпрос на болшинства в Народното събрание и на причини. В момента е значимо от комплицираната настройка, която имаме в Народното събрание да извлечем максимума от нея и да покажем позиция за главните цели на страната, да се съсредоточим върху нещата, които би трябвало да свършим ", сподели още Иванов.

За това, дали Демократична България губи електорат поради сглобката с ГЕРБ-СДС, депутатът съобщи: " Нашите гласоподаватели схващат историческата нужда от тази компромисна настройка. Всеки ден би трябвало да се приказва. Преди година, на 13-и май, Демократична България излезе с декларация за войната, която трансформира всичко, в това число и в България - енергетика, сигурност и осведомителната система поради рецесиите, които отключи. Тя пристигна след друга рецесия с Ковид-19. Правителството на Николай Денков и на Мария Габриел е най-хубавото, което можеше да се направи за справяне със обстановката и за посрещане на измененията, които отключва войната ", уточни съпредседателят на Демократична България. Той сподели още, че от ПП-ДБ са подготвени да подадат оставка на кабинета, в случай че от ГЕРБ-СДСподменят дълбоките промени, за които са говорили и добави, че държавното управление би трябвало да изкара България от съветската взаимозависимост.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР