С избухването на пандемията миналата година много работни места трябваше

...
С избухването на пандемията миналата година много работни места трябваше
Коментари Харесай

3 причини да изберем работата от хоум офис

С експлоадирането на пандемията предходната година доста работни места трябваше да провеждат работата си по този начин, че екипите им да работят от у дома. Вижте някои съществени преимущества на работата от хоум офис и за какво в никакъв случай не бихме се върнали да работим в обичаен офис.

1) Не губим време в трафика

Независимо дали пътувате с градски превоз или с автомобил, знаете, че най-малко час от деня ви е изгубен в пътешестване. Той може да се употребява за редица други неща - повече сън, повече отмора или някакви домашни задания. А може просто да свършите повече работа. В последна сметка никой не обича да виси по тапи и това е явно. Една от страничните изгоди на работата от отдалеченост е точно това.

2) Повече време с околните ни

Ако работите от у дома вероятността да сте покрай фамилията си е огромна. За някои това може да е спънка за концентрацията, само че никой не отхвърля, че прекараното време със фамилията е измежду най-ценните неща. Работата от отдалеченост ни разрешава да прекарваме повече време с тях и най-малкото да обядваме дружно когато сме у дома, написа actualno.com.

3) Време за извършване на домашни задания

Когато работите от у дома умерено може да свършите дребни неща, които няма по какъв начин да извършите в случай че сте в офиса - да сготвите, да пуснете една пералня и даже да изчистите. Има митове за сътрудници, които са пекли пържоли до момента в който са взели участие в конферентен диалог - шегата настрани, в действителност е потребно да свършите нещо вкъщи до момента в който слушате презентация или позвъняване, в което не говорите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР