„С Илияна Йотова сме тук не само да ви благодарим

...
„С Илияна Йотова сме тук не само да ви благодарим
Коментари Харесай

Румен Радев: Заедно можем да преодолеем изпитанията. На 14 ноември са изборите за бъдещето ни!

„ С Илияна Йотова сме тук освен да ви благодарим за вашата поддръжка, а да ви благодарим, че вие, като наследници на едни горди българи, успяхте да придвижите през поколенията възрожденските полезности и българския дух. Да ги запазите, да ги развивате, тъй че през днешния ден ние да се сплотяваме към концепцията за свободна и обективна България ". Това съобщи президентът Румен Радев в Ловеч. Той напомни, че преди пет години с Илияна Йотова са почнали борбата за нова България. „ България на свободните хора, на закона и справедливостта. Можем дружно да излизаме от рецесии, да решаваме тежки проблеми, можем да преодолеем тестванията. Но с цел да се случи това на 14 ноември би трябвало да гласуваме всеобщо, тъй като това са избори за бъдещето ни! ", безапелационен е Радев.

„ В неделя ще гласоподавам за това да си върнем децата в България, а не да се виждаме единствено онлайн. Ще гласоподавам за България, която обезпечава вероятност за младите и почтени старини за родителите ни. Ще гласоподавам за сигурна, обективна и уважавана страна, в която е горделивост да се наречеш българин. " С тези думи Илияна Йотова се обърна към симпатизантите в Ловеч и прикани за интензивно гласоподаване.

Тя уточни, че десетилетието на Борисов е закотвило страната ни на последните места в класациите за стандарт на живот, лишило е българите от самочувствие. „ Те зададоха модела, че си сполучлив, когато си безсъвестен и крадеш. Отнеха ни духовността, желаеха да ни втълпят, че няма потребност от обучение и просвета. Но българският народ е умен и сподели „ Стига ", посочи Йотова. Тя акцентира, че не може да има единение сред мачкани и мачкащи, не може да има единение „ с тези, които заглушаваха всяка друга политическа мисъл и самодейност, обслужваха единствено себе си и другарските си кръгове ".

По-рано денем Румен Радев посети с. Гложене и Тетевен, където го посрещнаха извънредно топло. Хората му пожелаха победа на първи тур и още доста триумфи по време на втория мандат.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР