С идването на 2022 година започнаха предсказанията от астролози каква

...
С идването на 2022 година започнаха предсказанията от астролози каква
Коментари Харесай

Защо е абсурдно да вярваме в хороскопа?

С идването на 2022 година започнаха предсказанията от астролози каква ще бъде тя, по кое време ще има Ретрограден Меркурий и кой ден е най-подходящ, с цел да сключите брак. В общия смисъл думата " хороско̀п " е характерност и предсказване на някого според от времето на раждане. Първите хороскопи са засвидетелствани във Вавилон и датират от 410 година пр.н.е., което демонстрира, че това надалеч не е изобретение на актуалния човек. Ето обаче няколко аргументи, с цел да не приемате дневния ви хороскоп като чиста монета и да вложите всички старания сами да предопределите деня си: 

Фалшиви са

Истината е, че вие не знаете кой стои зад хороскопа, който четете в обичаното си списание или уебсайт. Повечето пъти са преводни публикации, които са украсени с богатото въображение на създателя. Така не подреждането на планетите е решаващо за това да имате кофти ден, а кофти денят на индивида, който седи зад хороскопите. Изводът е, че в случай че въпреки всичко желаете да прочетете хороскопа си, би трябвало да търсите съответни източници. 

Виж още: Какво е специалност " мемеджия ": Едни от най-популярните родни страници в Instagram

Генерализиране

Нима вярвате, че всички хора, които са зодия Везни, ще имат страховит ден на работа, тъй като ще получат дълго чаканото покачване, за което са прочели в хороскопа си? Ами, вселената не работи по този начин и с цел да получите кариерното развиване, за което мечтаете, би трябвало да се потрудите, а не просто да си прочетете дневния хороскоп. 

Животът ви не зависи от деня ви на раждане

В интернет се върти една смешка, която гласи: " Попита ли те по кое време си роден, бягай от нея ". Шегата настрани, само че белким вярвате, че денят ви на раждане е определящ за целия ви живот? 

Законът за привличането

Вероятно ви се е случвало да ви се сбъдне " предсказанието " от хороскопа. Истината е, че човек вижда това, което желае да види. Мозъкът ви се настройва, че би трябвало да ви се случи написаното и вие сте жертва на личното си търсене и изкривяване на обстановките, с цел да паснат на " пророчеството на звездите ". 

Виж още: Еротика в черно и бяло: Анджелина Атанасова още веднъж предизвика мокри мечти

" Заради Ретроградния Меркурий е "

Крайно време е да спрем да се оправдаваме с Ретроградния Меркурий. Той не е отговорен за неприятните решения, които сами избираме да вземем. Много е комфортно да изтъкнем това като причина за мрачното си въодушевление, само че евентуално огромна част от нас не са доста наясно какво тъкмо значи дадена планета да е ретроградна.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР