С Huracan Sterrato All-Terrain, произведен в ограничена до дванадесет автомобила

...
С Huracan Sterrato All-Terrain, произведен в ограничена до дванадесет автомобила
Коментари Харесай

Специален модел Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain - видео

С Huracan Sterrato All-Terrain, създаден в лимитирана до дванадесет автомобила серия, Automobili Lamborghini показа специфичен модел от Ad Personam Studio в Седмицата на дизайна в Милано. Превозните средства са въодушевени от четири разнообразни терена, в които Huracan Sterrato изключително свети със своите гении: сняг, пясък, отдалечени направления и земни, сухи пустини.

Специалните модели за всевъзможни терени бяха показани пред над 200 посетители в Segheria di Tanja Solci в Милано от Стефан Винкелман, ръководител и основен изпълнителен шеф на Automobili Lamborghini.

„ От момента, в който се появи, Huracan Sterrato трайно раздруса пейзажа на супер спортните коли, прочут до този миг “ - изяснява Стефан Винкелман - „ Специалният модел All-Terrain на Sterrato чества своя характерен, многопластов темперамент, който постоянно е по едно и също време на супер спортна кола и откривател на нови направления. Подобно на природата, Sterrato не може да бъде стеснен и постоянно ще откри метод да се промени на нова почва. "



Специалният дизайн на екстериора се добавя от покрив и челен похлупак в матово черно, както и релси на покрива, в това число лавици за багаж. Долната част на автомобила също е боядисана в матово черно и има линия в акцентен цвят, който подхожда на една от четирите версии. Всички модели също имат матово черни 19-инчови ковани джанти в дизайна на Morus и имат допълващи се цветове на спирачните апарати и спомагателни фарове.

Интериорът е модернизиран от Ad Personam с мрачен хром и плетен въглерод, в това число Alcantara, лазерна Sterrato графика и значка Ad Personam, която разпознава специфичното издание и припомня за външната багра. Всичките дванадесет автомобила към този момент са продадени на клиенти в най-важните пазарни райони на Lamborghini – Съединени американски щати и Латинска Америка (ALA), Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA), Азия, Тихоокеанския район и Австралия (APAC).



Тези транспортни средства също са част от общия индустриален цикъл на Sterrato от 1499 автомобила, доставките на които започнаха през 2023 година Както районът EMEA, по този начин и другите пазари ще получат по четири модела от специфичната дребна серия, тъй че всяко транспортно средство остава неповторимо във всеки район.

5,2-литровият V10 на Sterrato предлага най-много от 610 к.с. и 560 Нютон метра въртящ миг при 6500/мин. Неговото задвижване също по този начин включва седемстепенна автоматизирана скоростна кутия с двоен съединител и електронно следено задвижване на четирите колела със заден блокиращ диференциал.

Благодарение на по-широката си диря и спомагателния луфт, този супер състезателен автомобил предлага оптимално наслаждение от шофирането освен на асфалт, само че и на други настилки. Проектиран да обезпечи оптимална продуктивност върху насипни повърхности, той форсира от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди и доближава оптималната скорост от 260 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР