С грандиозен концерт детска градина Росица“ отбеляза своя 50-годишен юбилей.

...
С грандиозен концерт детска градина Росица“ отбеляза своя 50-годишен юбилей.
Коментари Харесай

Детска градина Росица в Пловдив отбеляза своя 50-годишен юбилей

С величествен концерт детска градина " Росица “ означи своя 50-годишен празник. Гост на празника беше кметът на регион " Западен “.

" Душите на децата са грейнали цветя, свети над тях росата, с неземна хубост. Роса, Роса, Росица, почтено затрепти, сияеща звездице, децата радваш ти “ – с тези думи, избрани за мото на концерта, надарените деца откриха спектакъла, изпълнен с доста музика, песни и танци. Родители, възпитатели и малчугани се забавляваха и пяха дружно обичани от всички текстове, отдадени на детството. Празникът не мина и без национална музика, като гвоздеят на програмата бе осъществяването на национална ария от музикалния началник и родител на дете в градината Елена Дългъчева.

" През годините " Росица “ закупи славата на една от най-хубавите детски градини освен в региона, само че и в целия град. Желая ви да сте все по този начин сполучливи и да се грижите за децата със същото внимание и обич, както сте го правили постоянно до момента “, обърна се към шефа Боряна Калайджиева кметът.

Детска градина " Росица “ е открита на 5 януари 1973 година. Тя се посещава от 165 деца в шест възрастови групи от 3 до 7 години. От детското заведение залагат на новаторско образование и образование, с помощта на което децата да бъдат научени да мислят сериозно, да откриват и вземат решение проблеми, да бъдат създатели с развито въображение. " Росица “ е единствената детска градина в Пловдив, която работи по интернационалната програмата " Стъпка по стъпка “, съчетавайки я с Държавните просветителни стандарти на МОН.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР