С фалстарт започна пролетния полусезон водачът в класирането на трета

...
С фалстарт започна пролетния полусезон водачът в класирането на трета
Коментари Харесай

Беласица изпусна да вземе скалпа на ЦСКА 1948

С провал стартира пролетния полусезон лидерът в класирането на трета югозападна футболна лига ЦСКА 1948.

В мач от 18-тия кръг, игран на стадиона в петричкото село Коларово столичани стигнаха единствено до 1:1 с Беласица, който повече би трябвало да съжалява за хикса.

По-чистите обстановки в мача бяха пред вратата на Емил Михайлов, който в днешната среща бе най-хубавият футболист в състава на столичани, спасявайки няколко доста съществени положения.

През първите 20 минута играчите на Валентин Илиев бяха по-активният тим, само че в 27-ата минута халфът на домакините Ивайло Самарджиев бе покрай първия гол в срещата. Младият футболист стреля мощно от отдалеченост, само че кълбото срещна горната греда.

В 39-ата минута Михаил Георгиев от състава на ЦСКА 1948 се озова на добра позиция, напредна и опитва техничен изстрел, само че топката мина на сантиметри от задачата.

В първите секунди на втората част Беласица още веднъж бе покрай първия гол, само че първо Васил Тачев, а след това и Валентин Костов не съумяха да санкционират “червената ” отбрана. В 49-ата минута Андон Гущеров стреля с глава, само че опитът му не затрудни Кирил Георгиев.

В 63-ата минута футболистите на ЦСКА 1948 откриха резултата. Петко Петков засече центриране с глава, кълбото се удари в Александър Смилков и с автогол влезе в мрежата на домакините.

В 74-ата минута капитанът на Бела Любомир Граминов донесе голяма наслада на почитателите на отбора. Той вкара доста хубав гол с глава, засичайки центриране на Смилков. В 80-ата минута Запро Динев направи необикновен пробив, потегли от центъра на терена, навърза бранителите на гостите, след което се озова самичък против Михайлов, само че опитният пазач се оправи със обстановката.

В последните минути на срещата не се случи нищо съществено пред една от двете порти и разумно срещата приключи без нови голове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР