С емоционално послания изпраща 2018 година Моника Валериева. Тя не

...
С емоционално послания изпраща 2018 година Моника Валериева. Тя не
Коментари Харесай

Моника Валериева: Благодаря на моите паник атаки

С прочувствено послания изпраща 2018 година Моника Валериева. Тя не скри, че се надявала да посрещне тези празници като омъжена дама: „ Няма да укривам,че мислих,че на тези празници ще бъда омъжена и ще прекарам първите си коледни празници в досег до любовта. Сега съм признателна,че ще бъда със фамилията си и приятелите си и съм сигурна, че следва доста по-добро,по-силно,по-главозамайващо възприятие на обич, триумф и ще намеря спокойствието от което имам нужда”.



Припомняме, че през април тя сподели годежен пръстен, а слуховете носеха, че ще мине под венчило с паралия от Катар. Месец по-късно стана ясно, че женитба няма да има, само че Валериева не изясни съответна причина. Публикации твърдяха, че тя сама е пуснала партенката за състоятелния шейх, а в действителност щяла да се бракува за земляк в бизнеса с коли. Любовната драма и спекулациите към нея накараха Валериева да се покрие за малко, само че след няколко месеца тя се появи като част от нежния антураж на моделиера Филип Плейн.

Днес силиконката е безапелационна, че всички трудности през които мина, са я създали по-силна. Колкото й да е необичайно, тя благодари и на своите паник офанзиви: „ Благодаря на моите паник офанзиви,че ми подсетиха къде съм,какво върша със себе си,какво би трябвало да трансформира и още веднъж да израсна. Сега след 12 месеца на сълзи и смях съм признателна,че взех толкоз уроци единствено за една година”, прецизира Валериева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР