С елегантен коктейл в Галерия Сан Стефано екипът на Мениджър

...
С елегантен коктейл в Галерия Сан Стефано екипът на Мениджър
Коментари Харесай

Мечтите на момичетата се превръщат във визии на жените

С грациозен коктейл в Галерия " Сан Стефано " екипът на " Мениджър " показа шестото по ред особено издание „ Жената е “. Събитието събра на едно място дами от бизнеса, другари на изданието и креативния екип, който стои зад сполучливата реализация на плана.

Официалната част на вечерта беше модерирана от Венцислав Савов, управител на плана „ Жената е “. Той показа концепцията на изданието, което през 2022 година ие отдадено на силата на характера В него екипът споделя истории за увереност, която трансформира и показва портрети на над 40 дами, които имат силата да основават стойност и да развиват положителни екипи. В интервютата на дамите през тази година е употребен научно валидиран тест, с помощта на който изкристализиран мощните страни на жените-лидери в тазгодишното издание. Резултатите демонстрират 5 мощни страни, които са водещи в систематизирания профил на жената-лидер в България. На първо място е честността. На второ място са любознание, вяра, добрина. На трето място е наложително непокътнато за любовта, която, става известно, е наложителна за постигането на триумфите на жените-лидери в България.

Откриващо одобрение към гостите насочи Александра Мирчева, издател на списание „ Мениджър “, притежател и ръководител на Съвета на шефовете на BM Финанс Груп: „ Дълбочината и силата на характера се поражда освен от моралните убеждения, а също по този начин и от самостоятелните черти, които се проявят най-силно тогава когато биваме изтръгнати от елементарните условия на нашия живот. Тази вечер моето послание към всички дами, към нашите читатели е – мечтайте с упоритост, управлявайте с увереност, преодолявайте трудностите, изграждайте нови пътища на благоприятни условия след вас. И най-важното – в никакъв случай не забравяйте, че фантазиите на девойките се трансформират във визии на дамите. “
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР