С една вече пораснала и красива дъщеря - Рая, Ивайла

...
С една вече пораснала и красива дъщеря - Рая, Ивайла
Коментари Харесай

Бомба: Ивайла Бакалова смая всички дни след раждането! (вижте я без фотошоп - СНИМКИ)

С една към този момент пораснала и красива щерка - Рая, Ивайла Бакалова стана родител на второ момиченце и то напълно скоро. Двамата с половинката й Веселин Денков кръстиха бебето Вяра, а мнозина допускат, че действително то е кръстено на татко си, тъй като е с неговата буквичка.

Бакалова беше подложена на доста мнения по отношение на късната бременност, множеството от които бяха извънредно учудени, даже отрицателни. Потребители не можеха да проумеят по какъв начин и за какво се е решила да ражда някогашната ни Мис България при все, че към този момент е на 41 години, има пари, има и зрял мъж до себе си.

Други обаче я поддържаха и поздравиха за смелостта и са уверени, че няма никакво значение на какъв брой си, щом можеш и искаш. Именно за сходни хора Ивайла и Веселин направиха празненство в ресторант, с цел да почерпят за появяването на дребното си момиченце.

Родилката обаче обра всички точки с визията си, която може да видите и вие - без фотошоп и без филтри. Оказа се, че Бакалова си е все същата като не е надебеляла по никакъв начин, най-малко не и очевидно. Явно и при нея генът си споделя думата, тъй като сме наясно, че на тези години и при второ дете, доста от дамите качват двойно и мъчно смъкват.

За гостите си Ивайла беше поръчала и огромна торта, на която беше изписано името на Вяра, плюс корона на принцеса. Здрава да им е и да ги радва!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР