С един удар - два заека. Така може да се

...
С един удар - два заека. Така може да се
Коментари Харесай

Токсичните мачовци Пулев и Фюри ще се бият за титлата в IBF

С един удар - два заека. Така може да се дефинира предстоящата съгласно изданието RT America развръзка към идващия мач на българската звезда Кубрат Пулев. Според медията, родният боксьор хем ще се бие с едно от огромните имена в тежка категория - Тайсън Фюри, хем залогът ще е международната купа в IBF.

До тази развръзка се чака да се стигне публично скоро. А ето и какъв е пътят до нея съгласно източниците на изданието. Сегашният притежател на колана Анди Руис ще освободи купата, с цел да взе участие в реванш с Антъни Джошуа, от който я взе с изненадващата си победа над него с нокаут на 1 юни в Ню Йорк.

Когато това се случи, за овакантения колан ще се бият наложителният кандидат в тази версия Кубрат Пулев, както и определеният от него конкурент. А все по-вероятно е това да е Тайсън Фюри, с който имат един промоутър - легендата Боб Аръм от Top Rank.

Даже изданието дефинира задаващия се дуел сред тях, като "Битката на токсичните мачовци ". Причината за това определение са изцепките на двамата отвън кръга. Кобрата целуна по устата репортерката Джени Суши след успеха си над Богдан Дину и по тази причина краткотрайно му беше лишен лицензът на територията на Съединени американски щати.

За да си го върне, той посещава курсове против полово посягане над дами. Колкото до Фюри, той също си навлече гнева и рецензиите на демократичната общественост, откакто неколкократно разгласи, че поради хомосексуалистите, апокалипсисът ще се стовари върху Земята и човечеството.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР