С два мача ще бъде даден края на осмия кръг

...
С два мача ще бъде даден края на осмия кръг
Коментари Харесай

Ще се качи ли отново Локо на върха

С два мача ще бъде даден края на осмия кръг в българското футболно състезание, което ще бъде прекратено за две седмици поради мачовете на националните ни тимове. На " Лаута " и Герена сигурно ще бъде доста забавно. ЛОКО (ПД) - КРУМОВГРАД (ДНЕС, 19,00 ЧАСА)  Домакините се намират в страхотна форма, откакто записаха тъждество в първия кръг, а по-късно подредиха шест следващи победи. При възможен триумф през днешния ден, " черно-белите " ще си върнат първото място във краткотрайното класиране. Отборът на Александър Томаш беше изпреварени с точка от Черно море, който в петък победи Ботев във Враца с 1:0. В предишния кръг Локомотив стигна до извънредно зрелищна победа над Хебър. В Пазарджик единствено през първото полувреме паднаха цели 7 гола и в последна сметка пловдивчани победиха с 4:3. Аут за днешната среща е Ангел Лясков, който е с контузия. Томаш няма да може да разчита още на централните бранители Мартин Паскалев, Тодор Павлов и Калоян Костов, които също лекуват травми. През седмицата " смърфовете " се разделиха с различен защитник - Джовани Трупе. 

Крумовград, който е дилетант в елита, се намира в серия от три следващи победни. В последния кръг тимът на Неманя Миланович победи с 2:0 вкъщи Локомотив София. През седмицата в клуба настъпиха съществени промени по високите етажи. Новият изпълнителен шеф в клуба е Асен Караславов, а Костадин Ничев стана състезателен шеф.Предвиждането ни е за атрактивен мач на " Лаута " с много голове. ПРОГНОЗА: " Над 2,5 гола " 1,93  ЛЕВСКИ - ХЕБЪР (ДНЕС, 21,15 ЧАСА)

" Сините " се завръщат на домашната сцена след отпадането от Лигата на конференциите. В четвъртък столичани отстъпиха с 0:2 при гостуването си на Айнтрахт Франкфурт и ще се съсредоточат в шампионата и купата. В последния си мач от родното състезание Левски се наложи с 1:0 над Ботев Враца, а също така отсрочи две срещи - с Пирин и Арда. Днес тимът на Николай Костов ще се изправи против една от приятните изненади в шампионата. Хебър събра 11 точки досега, като не загуби нито от ЦСКА, нито от ЦСКА 1948. Треньорът на днешните домакини няма да може да разчита на контузените Билал Бари и Марин Петков. Един всред Цунами, Дарлан, Рикардиньо, Уелтън и Роналдо ще остане отвън групата, защото " сините " разполагат с шестима футболисти с паспорти отвън Европейския съюз. Много е евентуално това да е Рикардиньо, който получи удар в главата в мача с Айнтрахт. Гостите нямат съществени кадрови проблеми и ще заложат на всичко най-хубаво в търсене на изненада в София. Любо Пенев към този момент доказвал през годините, че знае по какъв начин да се опълчи на Левски и да огорчи " сините " почитатели.Предвиждането ни е Хебър да окаже сериозна опозиция, само че в последна сметка да отстъпи пред Левски. ПРОГНОЗА: Х/1 ПП/КР  3,50 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР