С диамантен пръстен на ръката е щерката на Цеци Красимирова

...
С диамантен пръстен на ръката е щерката на Цеци Красимирова
Коментари Харесай

Дъщерята на Цеци Красимирова се сгоди, но кой е годеникът й е пълна мистерия

 С диамантен пръстен на ръката е щерката на Цеци Красимирова - Джудит, а кой в действителност е гаджето й остава тайнственост. 

С Джудит са отпразнували с шампанско годишнината от запознанството си излиза наяве от обществената мрежа. Двамата е трябвало да се оженят това лято, само че поради ковида са отсрочили събитието.

В профила си в Инстаграм Джудит споделя страстите си от щастливата си обич, показвайки гаджето, само че без да отбелязва името му. " Избирам теб. И ще избера теб, още веднъж и още веднъж и още веднъж. Без пауза, без подозрение, без втора мисъл в сърцето. Ще продължа да предпочитам теб ", написа тя, като посланието й беше споделено на британски и това подсказва, че обичания й мъж е чужденец, написа " Хотнюз ". 

Преди време момичето на Цеци бе обвързвано с един от най-хубавите другари на моделката, а точно Мариян Кюрпанов. Разбира се, това се оказа единствено слух и освен поради сериозната им възрастова разлика. " Той може по-скоро да й е татко ", смееха се на клюката хора от обкръжението на Красимирова.

" Това е моята обич, а другият е част от моето семейство ", написа в обществената мрежа Джудит. Към момента обаче името на гаджето й остава тайнственост. А индивидът от дясно е екс-манекенът Мариян Кюрпанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР