С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - През цялата година детският теоретичен център " Музейко " посвещава всяка своя месечна стратегия на друга просвета. През август децата ще могат да научат всичко най-интересно в региона на ботаниката. Как дишат растенията, кои молекули в тях светят на ултравиолетова светлина и проучване на разнообразните им цветове са единствено част от дейностите, които ще запълнят времето на децата. Всяко от тях ще може да си направи червен мак от мека хартия с ръкохватка и листенца.

- София - В столичния The Mall ще се организира обичайният за събота куклен спектакли в The Mall. Този път гостува кукленият спектакъл в Ямбол с пиесата " Музикална магия ". Спектакълът стартира в 11 ч., а детайлности за него четете тук.

- София - Столичната община провежда безвъзмездни детски представления и музикални осъществявания навън. На сцената на Южния парк при входа от ул. " Нишава " в 11 ч. Театрална къща " Мариета и Марионета " ще изнесе детско зрелище.

- София - Столичната община провежда безвъзмездни детски представления и музикални осъществявания навън. На лятната сцена на НДК до бул. " Фритьоф Нансен " (Кино " Кабана " ) в 11.00 ч. Театър " Пан " ще изнесе детско зрелище. В 19 ч. пък има концерт на група " Мехехе ".

- София - В градината " Св. Седмочисленици " от 18 ч. Театрална къща " Мариета и Марионета " ще изнесе детско зрелище.

- Банкя - В учебен детски център " Бълбук " гостува дребен частен спектакъл, който ще сложи куклена режисура. Историята, която ще показват, е акомодация по известната история за Мечо Пух. Постановката ще стартира в 11 ч., а повече за нея четете тук.

Неделя

- София - Каква е историята на памука, по какъв начин се вършат облекла от него и по какъв начин наподобява под микроскоп. Всичко това ще могат да схванат децата в детския теоретичен център " Музейко ".

- София - Ако бебета ви обичат да слушат музика и да танцуват, в случай че обичат да се цапат с боички и да се забавляват, тогава наложително би трябвало да ги заведете в Бебешка АРТ работилничка. Детски клуб PlayHouse чака от 10:00 ч. всеки искащ, само че предлага предварителна регистрация. Повече за събитието четете тук.

- София - Столичната община провежда безвъзмездни детски представления и музикални осъществявания навън. На сцената на Южния парк при входа от ул. " Нишава " в 18 ч. ще има концерт на Panta Dor с началник Тодор Трайчев.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР