С дебюта си в телевизията, Стефан за миг си помечта

...
С дебюта си в телевизията, Стефан за миг си помечта
Коментари Харесай

И Той Си Повярва, Че Е Звезда! Стефчо На Гала Изпадна В Депресия След Уволнението От Нова!

С дебюта си в малкия екран, Стефан за момент си помечта за блестяща телевизионна кариера. Заради работата при Гала той даже заряза бизнеса си. От години той се занимава с пчеларство и имаше упоритостта да стане един от най-големите родни експортьори на мед. Но около изявите си в малкия екран, той остави бизнеса си на назад във времето.

Заради работата в малкия екран Стефан даже потегли на фитнес. Той си сложи за цел да извае тялото си и се зае съществено с тази задача.

След свалянето от ефир, пчеларят ще би трябвало да се елементарни и със заплатата, която получаваше всеки месец. За късата си изява в ефир той всеки месец се подписваше на фиш за 3 000 лева, написа Марица.бг.

Появата му в ефир се отрази отрицателно най-много върху имиджа на Гала. Зрителите я засипаха с обвинявания, че е уредила Стефан с връзки в малкия екран. Водещата неведнъж се опита да изясни, че няма нищо общо с назначението му. Тя даже показа, че с помощта на него е останала на работа. Гала разкри, че с появяването на Стефан, рейтингът на предаването „ На кафе “ се вдигнал доста.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР