С четири гласа "за" и един "въздържал се" членовете на

...
С четири гласа "за" и един "въздържал се" членовете на
Коментари Харесай

СЕМ утвърди Христо Томов за член на УС на БНТ

С четири гласа "за " и един "въздържал се " членовете на Съвета за електронни медии утвърдиха юриста Христо Томов за член на Управителния съвет на Българската национална телевизия. Той влиза в управата на публичната медия на мястото на подалата оставка Зина Трифонова, съобщи БНР.

Кандидатурата на Христо Томов е предложение на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. Той съобщи, че повода за това е положението на малкия екран, в която е нужна повече правна експертиза. "Имаме нужда да предоговаряме поредност от контракти, към този момент получаваме предложения, нотариални каузи са заведени ".

Томов акцентира, че от 11 години работи в Министерство на финансите и по стичане на работата, която е заемал там, са обсъждани такива въпроси, които касаят чисто финансови взаимоотношения, бюджета, финансовата дисциплинираност. "В тази тенденция също бих могъл да бъда потребен ".

Председателят на Съвет за електронни медии София Владимирова се обърна към Томов: "Да бъдете обективен коректив на генералния шеф, да бъдете в негова помощ и в помощ в действителност на Българска национална телевизия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР