С бутикова шина излезе Софи Маринова на участие в заведение

...
С бутикова шина излезе Софи Маринова на участие в заведение
Коментари Харесай

Пиарът на Софи заговори за семеен проблем, отрече инцидент в...

С бутикова шина излезе Софи Маринова на присъединяване в заведение в Слънчев бряг. Певицата сащиса феновете си с поддържащия аксесоар, който блестеше отдалеко и изумително доста подхождаше на тоалета й. Това незабавно породи подозрения, че шината е особено направена, с цел да пасва на модерните дрехи на изпълнителката. С лъскавата шина Маринова съвършено скрива гипса на ръката й, с цел да не прави усещане на феновете й.

Припомняме, че тя счупи ръка след бала на сина си, като изясни, че се уплашила от колегата си Гринго и паднала. Това, което се набива на очи, е, че Софка мъчно се движи по сцената. Затова при присъединяване й в дискотеката в Слънчака тя стои най-вече на едно място, а микрофонът й е закрепен на стойка пред нея. Неуспешни са и опитите на певицата да танцува, като съумява да си движи единствено едната ръка, а другата стои единствено в една-единствена позиция, написа „ България през днешния ден “.

Трудната й пъргавина обаче продължава да налива вода в мелницата на слуховете, че тя е била пребита от Гринго и поради пострадванията по цялото тяло не може да танцува. Междувременно нейният представител отхвърли да е казвал лъжата, че тя е счупила ръката си при фотоси на клип на „ Като две капки вода “, както твърди отново „ България през днешния ден “. „ Това си е персонален фамилен проблем сред тях. Всяко едно семейство си има спречквания, кавги, само че тук става въпрос сред тях си за фамилен персонален проблем. Много се изписа, че аз съм споделил, че Софи Маринова е снимала за „ Като две капки вода “, че е паднала от маса или от диван, само че истината е, че на никое място не съм казвал такива неща! Явно някой се е показал за PR-а на Софи и е дал подправена информация.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР