С брат ми не говорим за работа, каза в предаването

...
С брат ми не говорим за работа, каза в предаването
Коментари Харесай

Сестрата на премиера: С брат ми не говорим за работа

С брат ми не приказваме за работа, сподели в предаването „ 120 минути “ по bTV доктор Красимира Иванова, сестрата на министър-председателя Бойко Борисов.

Тя е доктор в Първа профилирана АГ болница.

Когато се чуваме или виждаме, си приказваме за фамилни неща – за внуците. Аз си имам моята специалност, от която той нищо не схваща, нито аз запознат съм неговата, а той си има задоволително съветници и няма да се греша в тяхната работа, разяснява доктор Иванова.

По думите ѝ сега здравният министър е „ съвършен “ и тя се надява, че ще има промяна, от която ще произтече положително и за пациентите, и за лекарите и медицинските служащи. Едно от най-важните неща обаче е да се задържат лекарите в България.

За похищенията над лекари доктор Иванова разяснява, че и тя, както и сътрудниците ѝ, се усещат обезпокоени, унизени и неудовлетворени, че трудът им не е оценен.

Пред bTV тя описа, че за пръв път влезнала в родилно поделение 5 – 6 години откакто почнала работа и трябвало да се учи в придвижване. Толкова доста обаче ѝ харесало, че усетила, че това е нейното предопределение – да работи с новородени. И по този начин до ден сегашен.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР