С богата програма, интересни рубрики, актуални събеседници, новини, анализи и

...
С богата програма, интересни рубрики, актуални събеседници, новини, анализи и
Коментари Харесай

Обзор на Световното с „Новините от Мондиала” по DIEMA XTRA

С богата стратегия, забавни рубрики, настоящи събеседници, вести, разбори и репортажи от през днешния ден, 11 юни, в ефира на започва предаването „ Новините от Мондиала “ , отдадено на Световното състезание по футбол в Русия. Зрителите ще могат да проследят вестите от най-значимото събитие в света на футбола това лято, като обичайните часове на лъчение ще са 20.00 ч. или 23.00 ч., по отношение на програмата на идните дуели.

Водещи на предаването ще бъдат Петър Виденов, Борислав Борисов, Илия Атанасов и Димитър Танев, които всекидневно ще срещат феновете с настояща информация за най-значимото събитие в света на футбола това лято. „ Новините от Мондиала “ ще включва мнения и прогнози на български и задгранични футболисти, информация за тимовете, мнения от почитатели и звезди, както и още доста забавни рубрики.

В пилотния епизод на предаването, който ще бъде излъчен довечера от 20.00 ч., феновете ще могат да видят показване на тимовете в първите три групи на Световното и любопитна информация от шампионата. С коментар и прогнози в „ Новините от Мондиала “ ще чуем треньорът на Славия и някогашен национал Златомир Загорчич , както и помощник-треньора на тима Радостин Станев.

Гледайте всяка вечер по „ Новините от Мондиала “ с обзор на най-интересното от Световното състезание по футбол в Русия.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР