С благотворителен търг Нов български университет ще подкрепи един своите

...
С благотворителен търг Нов български университет ще подкрепи един своите
Коментари Харесай

Благотворителен търг събира пари за студент, пострадал при инцидент

С благотворителен търг Нов български университет ще поддържа един своите студенти, който има потребност от помощта на всички положителни хора. Георги Яков се образова в бакалавърска степен на специалността „ Реклама “ във висшето учебно заведение.

Преди четири години животът му се прекатурва след претърпян случай. Тогава Георги отпътува за Испания със свои другари, с цел да отпразнува рождени си ден. При случай гръбначният му мозък е повреден и той остава неподвижен.

За Георги има късмет. Предстои му лекуване и рехабилитация във Франция, за които са нужни средства.

На 29 септември в 18.30 ч. в изложба " УниАрт " Нов български университет, провежда благотворителен търг под надпис „ Изкуството лекува “.

В търга ще бъдат включени творби, основани от студенти и преподаватели от департаментите „ Изящни изкуства “ и „ Кино, реклама и шоубизнес “. Творбите са част от образованието в ателиетата по стъкло, керамика и снимка на Нов български университет. Всички събрани средства ще бъдат дарени за идеята. Стъпката за наддаване в търга ще бъде 20 лева

За присъединяване е нужна предварителна регистрация. Срокът е до 12 ч. на 28 септември на [email protected] или на 0898 649014.

Мечтата на Георги е да проходи още веднъж. Нека дружно я превърнем в действителност!

Всеки, който има опция, предпочитание и сърце да помогне на Георги, може да го направи и с превод по персоналната му сметка:

ГЕОРГИ БОЖИДАРОВ ЯКОВ

IBAN: BG24STSA93000023310892

BIC: STSABGSF

Банка ДСК
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР