С биване между тийнейджъри посред бял ден на метри от

...
С биване между тийнейджъри посред бял ден на метри от
Коментари Харесай

Агресия между деца, пребиха 16-годишно момче в Ловеч

С биване сред младежи измежду бял ден на метри от полицията в Ловеч.

Група младежи пребиват 16-годишно момче, а някои снимат с телефоните си. Случаят е от преди ден, а фрагментите изпрати майката на бито дете, което по думите й, е било нападнато и ритано от момчета, които не познава, споделя

"Инцидентът става на 31 март към 19:30 ч. В районното ръководство няма получен сигнал. Наш сътрудник, който отива на работа, вижда случая. Спира персоналния си автомобил, приключва дейностите на лицата и извиква сътрудници. Установена е самоличността на участниците. Всички, без един, са пълнолетни ", изясни пред началникът на районно управление (на МВР) - Ловеч Златин Михайлов.

По думите му в полицията не е постъпвал сигнал от никого към сегашния миг. Няма и лица, които да са посетили Спешна помощ. На деветимата участници в сбиването са формирани актове.

Майката на битото дете уточни, че някои от момчетата, участници във физическата свада, се познават.

"Предисторията е такава, че моят наследник е с мрачен цвят на кожата и ги е бил погледнал доста неприятно. Тоест, поради самия взор става безусловно всичко, доколкото знам от него. Каза ми, че е излизал от магазин, две от момчетата първо са се закачили с него - за какво ги гледа неприятно, по какъв начин се е облякъл ", описа тя.

Майката изясни, че само момиче се е пробвало да приключи багра.

"Синът ми е на 16 години. Той е най-вече потърпевш от всички деца, които са били там. Не е доста добре, той е обезпокоен, сподели ми даже да не се обаждам на никого ", добави тя.

Майката насочи питане към служителя на реда, съставил акт на детето й, дали не е видял по какъв начин е бил с пострадвания по главата.

"Не го ли видяха по какъв начин наподобява, през днешния ден ще представим здравното в полицията, персонално на индивида, съставил акта ", сподели майката.

Михайлов отговори, че изрично няма расистки подбуди за случая.

"Доколкото сме открили, те са имали преди към две седмици предходно сдърпване в центъра, след това замяна на реплики през обществените мрежи, до момента в който се стига и до разисквания случай ", добави началникът на районно управление (на МВР) - Ловеч.

Относно актовете сподели, че са формирани на всички участници в сбиването. Установява се кой е нападателя и кой нападнатият.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР