С бавни крачки, след един много дълъг януари, който сякаш

...
С бавни крачки, след един много дълъг януари, който сякаш
Коментари Харесай

10 грим трика, с които ще създадете ПЕРФЕКТНАТА визия за всеки повод

С мудни крачки, след един доста дълъг януари, който като че ли не искаше да свърши, влязохме във февруари и макар всички нашумели от началото на година грим и фешън трендове, би трябвало да се запитаме кои са най-хубавите препоръки и трикове за съвършена визия, които ще ни оказват помощ да изглеждаме безупречно, без значение от мотива?

Триковете за хубост постоянно са били огромна част, както от стилната, по този начин и от козметичната промишленост, помагайки на хората да подобрят естествените си черти и да реализират визия, почтена за аления килим.

С толкоз доста артикули, от които да избирате в магазините и онлайн, в никакъв случай не е било по-лесно да експериментирате с друг външен тип и да намерите този, който ви подхожда най-добре. Независимо дали сте умел гримьор или занапред стартирате да изследвате света на грима и козметиката, постоянно има какво ново да научите!

Ето за какво в галерията ни през днешния ден събрахме 10-те най-хубави препоръки и трикове за грим, споделени от професионалните гримьори, които сме сигурни, че озарят визията ви, без значение от сегашния тренд!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР