"С бързи темпове напредва строителството на новия комплекс, който се

...
"С бързи темпове напредва строителството на новия комплекс, който се
Коментари Харесай

Борисов отново е на обиколка, заведе здравния министър във военна база

"С бързи темпове напредва строителството на новия комплекс, който се построява във военната база на специфичните сили в Црънча. За него държавното управление обезпечи 6 милиона лв.. " Това разгласи министър председателят Бойко Борисов във Facebook. Днес той посети новия комплекс, стана ясно от видео в профила му в обществената мрежа.

"Доскоро това място беше една гола поляна, а скоро специфичните ни сили ще разполагат с съвременна база, където да се образоват и да живеят. Българските военни са изключителни експерти и заслужават да получат най-хубавото съоръжение и условия за работа. И ние им ги осигуряваме ", похвали се Борисов.

Освен от военния министър Красимир Каракачанов, министър председателят е съпроводен и от здравния министър Костадин Ангелов. В тази връзка военните заявиха, че са подготвени и да дадат образец като се имунизират.

"Изпълняваме всички поети задължения към българските военни. В Црънча се построява нов комплекс за специфичните сили. Той се строи по най-високите интернационалните стандарти. В базата ще има медицински пункт, зала за образование, трапезария, фитнес и всичко, от което се нуждаят. 1 милион патрона ще осигурим за потребностите на специфичните сили. Закупуваме и 98 бронирани коли от най-голям клас от български производител. Специалните сили получиха и нови съвременни каски и автомати. Предстои да получат и съоръжение за нощно виждане ", регистрира министър-председателят.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР