С 89 души са контактували двамата заразени от София. Това

...
С 89 души са контактували двамата заразени от София. Това
Коментари Харесай

Двамата заразени контактували с 89 души


С 89 души са контактували двамата инфектирани от София. Това заяви ген. Венцислав Мутафчийски, шеф на ВМА и началник на националния спешен щаб. Двамата заболели са семейство, като дамата е в тежко положение.

Мъжът е постъпил в болничното заведение през вчерашния ден, а дамата през днешния ден. Тя е била в тежко положение, интубирана е в шокова зала. Няма данни да са пътували в чужбина. Това сподели ген. Венцислав Мутафчийски, който също е на изключителния брифинг.

"В Европа доста сме закъснели с ограниченията против ковид, той лети във въздуха и маските не го хващат. Ограничаването става посредством отдалеченост, отбягване на контактите и придвижване, в това число пътуванията в чужбина. ", съобщи министър-председателят Бойко Борисов след консултативното съвещание на Европейския съвет по отношение на ковид.

Премиерът съобщи, че след днешното съвещания е взето решение за отпущането на 25 милиарда евро. С тези пари ще бъдат стимулиране огромните компании да създават съответното съоръжение, което през идващите седмици и месеци ще бъде по този начин належащо на лечебните заведения, с цел да се оправят с ковид. Борисов уточни, че в някои страни има дефицит на лечебни заведения и за задачата се преоборудват хотели.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР