С 26 футболисти, в това число и петима юноши от

...
С 26 футболисти, в това число и петима юноши от
Коментари Харесай

Хебър тръгна с 26 за лагера на Велинград

С 26 футболисти, включително и петима юноши от школата на клуба. отпътува за първия си предварителен лагер на Велинград футболният отбор на Хебър. В групата за режима в Родопите треньорът на хебърци Николай Митов включи и Спас Видев, Даниел и Мартин Кадьови, Богомил Божуркин и Денис Караасан. Останалите футболисти са тези, които започнаха подготовка с Хебър през предходната седмица.

База на пазарджиклии в идващите две седмици от подготовката ще бъде петзвездният „ Гранд хотел Велинград”.
Заниманията на тима пък ще се водят на стадиона в Ракитово, който до преди 30 години беше една от планинските бази за подготовка на националния тим по футбол. Именно на заобиколения от борова гора в Ракитово стадион „ Септември”, Николай Митов ще поти своите питомци с тежки двуразови тренировки.

Първата контрола на хебърци от началото на лятната подготовка ще бъде в събота против Нефтохимик (Бургас), който пък към този момент е на лагер във Велинград и употребява за тренировки локалния градски стадион. Спарингът сред пазарджиклии и бургазлии ще бъде или на стадиона във Велинград, или на този в Брацигово, като мястото на срещата ще бъде конкретизирано в допълнение. Със сигурност мачът ще бъде с начален час 18 часа.

На този стадий съществени проблеми от здравословен темперамент в състава на Хебър няма.

Единствено бранителят Васил Геров тренира на омекотен режим поради контузията, която го мъчи от началото на месеца.

Ето и цялостната група на Хебър за лагера във Велинград:

Вратари: Димитър Пангев, Петър Дебърлиев, Спас Видев (юноша);

Защитници: Васил Геров, Кристиян Михайлов, Слави Косов, Симеон Иванов, Димитър Везалов, Асен Георгиев, Божидар Васев, Мартин Вълчинов;

Полузащитници: Андриан Краев, Янко Ангелов, Якуб Идризов, Георги Каракашев, Атанас Велев, Даниел Кадьов, Мартин Кадьов, Денис Караасан;

Нападатели : Цветелин Тонев, Родриго Барони, Данииел Пехливанов, Октай Хамзиев, Георги Недялков, Георги Андонов, Богомил Божуркин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР