РЗИ - Перник е с нов директор. На мястото на

...
РЗИ - Перник е с нов директор. На мястото на
Коментари Харесай

РЗИ-Перник има нов шеф

РЗИ - Перник е с нов шеф. На мястото на доктор Юри Торнев е назначен доктор Александър Златанов , който до момента ръководеше РЗИ в София-област, заяви БНР.

Мотивите за рокадата не са оповестени.

Д-р Златанов към този момент се е срещнал с регионалния шеф на Перник Емил Костадинов, а на следващия ден ще взе участие и в съвещанието на Областния действен щаб за битка с ковид.

Макар и към момента бегли първите му усещания са, че като цяло обстановката е под надзор и с усъвършенстване и общи старания може да се реализира добър резултат.

" Започнахме още от през вчерашния ден актуализиране на общ проект за дейности, с отговорници, наказания, отчитане, възстановяване в смисъл за противоепидемичните ограничения в целия им цялостен размер. Първо - да са доста ясни ограниченията. Второ - доста ясно да бъде кой е виновен за спазването им и чак тогава идват глобите - при очевидно отвращение да се съблюдават ".

Паралелно с това на новия началник на РЗИ се наложило да се запознае в крачка и с обичая Сурова, който се чества по селата в Пернишко в нощта на 13 против 14 януари.

" Крайно решение нямам сега. Запознавам се в елементи какво съставлява Сурова, тъй като за мен това е нов обред, който не познавам детайлно ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР