Русото изкушение на Господари на ефира - Ева Веселинова, се

...
Русото изкушение на Господари на ефира - Ева Веселинова, се
Коментари Харесай

Ева Веселинова побесня от гняв заради пребития ѝ колега от Господари на ефира

Русото прелъщение на " Господари на ефира " - Ева Веселинова, се възмути от случилото се с нейния сътрудник Димитър Върбанов. Той през вчерашния ден бе свиреп пребит в склад във Велико Търново поради серия от следствия на предаването, заяви Блиц.

Блондинката, която от скоро е и ко-водеща в " На кафе ", изрази позицията си за случилото се:

" Абсурдно и неприемливо!!! Това е закононарушение против специалността и личността! Гавра с проверяващата публицистика! Вършим работата на всички институции, оказваме помощ на който, с каквото можем и най-после това... А Министерство на вътрешните работи??? О, тях постоянно ги няма! Хората се колят и стрелят по улиците, а те постоянно нищо не са разбрали и постоянно досъдебното произвеждане е против незнаен причинител, който в действителност на всички е прочут, с изключение на на Прокуратурата!!! Абсурдистан! Срам и срам! 
Да забележим в този момент какви ще ги свършат " проверяващите " органи...
Митенце, оправяй се бързо! С теб сме! "



Междувременно случилото се доближи и до ушите на премиера Бойко Борисов, който желае строго наказване за причинителите.  Министър-председателят е поискал незабавно да му се рапортува за следствието на случая.

Министерство на вътрешните работи от своя страна разгласи публично, че към този момент има двама арестувани за побоя на журналиста.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР