Русокосата фурия Мария Игнатова отново ще бъде на екран от

...
Русокосата фурия Мария Игнатова отново ще бъде на екран от
Коментари Харесай

Мария Игнатова делила гадже с Вили Сечкова

Русокосата хала Мария Игнатова още веднъж ще бъде на екран от септември. С Ненчо Балабанов ще са водещи на най-новия му музикален формат в ефира на „ Звездите в нас “, който ще започва по Нова телевизия, написа Галерия.

Така Мария, която след раздялата й с Димитър Рачков не се беше появявала в тв ефир, в този момент още веднъж ще пръска сексапил и съблазън от екрана. В последните 2 години тя се отдаде на любовта, омъжи се и се време във честност на културния антрополог и журналист Ивайло Нойзи – Цветков , като станаха една от най-обсъжданите всемирски двойки.

Днес тя още веднъж е щастлива след куп любовни драми. Разочарованията й от мъжете обаче стартират още, когато е по-млада. Когато е ученичка, татко й напуща фамилното гнездо поради друга жена и това оказва тежка контузия на момичето. Мария в никакъв случай няма да не помни най-тъжното лято в живота си . Тя, брат й Павел и татко й са на море – върнали са се от Либия, където майка им работи като инженер-химик. Вучуртя пруд бунгалото, в което почиват, родителят събира храброст и им споделя в прав текст, че повече няма да е до тях. Решена да се махне от сложния си живот в България, тя отпътува на 16 години за Америка .

После се мести в Холандия, с цел да се върне у нас с концепцията да гради тв кариера. Първите й опити са много слаби, никой не вижда сексапилната русокоска. Но ориста застава на нейна страна и тя среща предприемача Александър Сталийски – колегата на карти на някогашния министър председател Бойко Борисов и негов приближен човек, и тогава настава звездният й час.

Той е богат, с доста връзки и откакто аферата им стартира, тя получава непредвиден подарък – телевизионно време в Българска национална телевизия като водеща на „ Втори тото късмет “. След като манекенката Вили Сечкова съумява а й отнеме гаджето и да се омъжи за него, Мария не страда доста. Идва ред на различен прочут мачо – притежателя на чалготеки Петко Димитров , с който имат бурна обич и общо дете.

Синът им Виктор е към този момент 15-годишен . Приказката обаче свършва дотук.

Петко е безапелационен, че мястото на Мария е вкъщи, единствено че нейните проекти за кариера в малкия екран са единствено първоначално си.

С дете на ръце и солидна прехрана, чаровницата отива да търси работа в състезателен уебсайт, където напълно естествено се влюбва в неговия притежател и то от пръв взор – Стилян Шишков.

Ненадейно идва предложение да се опитва за водеща на „ Господари на ефира “, където се среща с Димитър Рачков . Разбира се, тя усеща, че това е нейният човек и даже е уверена, че желае да прекара живота си с него. Следват 10 години, в които двойката е на върха на известността, само че се разделят.

Любовта на живота й обаче е журналистът Ивайло-Нойзи Цветков. Така най-малко Мария споделя, малко преди двамата да се оженят предишното лято.      
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР