Русофили за възраждане на Отечеството представиха кандидатите си за президент

...
Русофили за възраждане на Отечеството представиха кандидатите си за президент
Коментари Харесай

Русофилите на Малинов ще борят гейската война срещу традиционните ценности

" Русофили за възобновление на Отечеството " показаха претендентите си за президент и вицепрезидент за идния на 14 ноември избор. Те са водачът на придвижването Николай Малинов и Светлана Коцева .

Вицето на Малинов влиза за първи път в политиката и не е известна на обществото, само че има специфична причина, заради която е определена персонално от водача на русофилите. Тя е внучка на ген. Кирил Косев , партизански пълководец от Горнооряховско, воин на социалистическия труд и генерал-майор от Българската национална войска.
 Делото за шпионажа на Николай Малинов потегля с разпит на 40 очевидци
Делото за шпионажа на Николай Малинов потегля с разпит на 40 очевидци

Насрочено е за 26.10.2021 година

" Длъжни сме да променим реториката в обществото . Пагубният 30-годишен азимут, който е поела България, ни връща в един интервал на каменната епоха. Тази ненавист, която постанова този азимут, тази гейска война против обичайните полезности е пагубна . Древният български народ би трябвало да излезе от този коловоз ", съобщи Николай Малинов.

Излизане от НАТО - това е измежду другите главните цели на русофилите на Малинов. " За нас евроатлантизмът е отрова . България сега е в тежка социодемографска злополука ", сподели Нако Стефанов, който е измежду водачите на листите на партията. Именно по тази причина от партията нападнаха съществено сегашния президент Румен Радев поради самодейността " Три морета ", която съгласно тях слага страната ни на фронта против кремълската мощност. И са сигурни - идващият държавен глава щял да се споделя Николай Малинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР