Руснаците разграбиха за броени часове еднопосочни самолетни билети към най-близките

...
Руснаците разграбиха за броени часове еднопосочни самолетни билети към най-близките
Коментари Харесай

Страх от мобилизация! В Русия грабят панически самолетни бил...

Руснаците разграбиха за броени часове еднопосочни самолетни билети към най-близките вероятни дестинации след изказването на президента Владимир Путин, че стартира частична и незабавна готовност на запасняците. 

Според данните в aviasales.ru директните полети от Москва до Истанбул, Баку и Ереван са разпродадени за идващите дни. Проверка в уеб страницата на “Аерофлот “ демонстрира, че билети в известната икономична класа до Турция има за след 5-6 дни, а цените са към 2400 лв.. Руснаците могат да влизат в Армения и Турция без виза. Директни полети до Европа от съветските летища няма поради глобите, наложени от Европейски Съюз след нахлуването на съветските войски в Украйна.

За нула време бяха разпродадени и полети с прехвърляне до грузинската столица Тбилиси, а билетите от Москва до Дубай към този момент се продават за над 300 000 рубли, или 5000 $, което е пет пъти над междинната заплата в Русия. Дори местата за влака от Москва за Минск към този момент са разпродадени, макар че Беларус надали би могла да се счита за удачна дестинация за бягство.

От " Аерофлот " и обвързваните с него компании " Россия " и " Победа " показаха, че работят в нормален режим и не са въвели никакви ограничавания при продажбата на билети, се показва в прессъобщение на самолетната компания, представено от ТАСС.

Десетки призовки бяха сканирани и публикувани в Туитър и най-различни Телеграм канали. Според оповестените данни чиновници на така наречен " военкомати " събират младежи и мъже непосредствено на улицата и в парковете на огромните градове. В други случаи " поканата " за присъединяване в " специфичната военна интервенция " идва на работното място. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР